23 Temmuz 2011 Cumartesi

Vitali Shaposhnikov dan Lennox - Wladimir Tartismalari Uzerine



Lennox Lewis e yonelttigi "Wladimir Klitschko ile karsilassaydiniz nasil bir sonuc ortaya cikardi?" sorusunun uzerine Lennox Lewis ten "Onu nakavt ederdim!" yanitini alan Vitali Shaposhnikov , Lennox Lewis ile yaptigi kisa soylesisi uyerine degerlendirmelerde bulundu.



Vitali Shaposhnikov , Wladimir Klitschko nun cok temkinli fakat bir o kadar kirilgan bir boksor oldugunu soyleyerek Lennox Lewis e katildigini belirtti.

Lennox Lewis in harika bir kariyeri geride birakmasina karsin Vitali Klitschko ile rovans karsilasmasina cikmamasini yadirgasa da formda bir Lennox Lewis in bugunku tum agirsikletleri nakavt edebilecegini soyleyen Vitali Shaposhnikov Lennox Lewis in bir geri donus yapmasi gercekten gundeme gelirse rakip olarak Wladimir Klitschko yu secmesi gerektigini soyledi.

Wladimir Klitschko nun Emanuel Steward ile uyumlu bir ekip calismasi yuruttugunu ve cok etkili sag direktlere sahip olmasina karsin vucut vuruslarinda cok zayif oldugunu soyleyen Vitali Shaposhnikov Lennox Lewis in formunun zirvesinde oldugu donemlerde Wladimir Klitschko yu kesinlikle nakavt edecegine inandigini fakat ilerleyen yasina ve ringlerden uzun yillar uzak kalmasina ragmen Wladimir Klitschko yu yenebilmesinin zor ama imkansiz olmadigini soyleyerek ,  bu ucuz tartismalar cok son derece gereksiy olsa da Lennox Lewis in sozlerinin uzerine Wladimir klitschko ile ringe cikmasini diledigini soyledi.

7 yorum:

  1. eastsideda gordum bbcden baslayip profiboxa kadar bi cok siteden arastirip derledim toparladim bu cikti sonuc olarak eastside her yaman aktif boksorlerin yaninda olan tarafli otesi bi site diyorum

    bnm tahminimce wladda bilir iyi bi lennoxa 12 raund dayanamayacagini...

    YanıtlaSil
  2. Doğru demiş. Hatta biraz daha teknik ve sert yumruk atabilen Thombson bile Wladimir'i nakavt edebilir..

    YanıtlaSil
  3. zaten wladimir le lennox u kıyas kabul edilemez birşey lennox, tyson ,riddick bowe ,gününde bir razor ruddock ve andrew golota ,evander holyfield ,george foreman ,lennox macındaki shannon briggs wladimiri yenecek yegane boksörlerdir aklıma simdilik bunlar geliyor

    YanıtlaSil
  4. lennoxla wladımırın adının kıyaslanması kadar saçma birşey olamaz wlad da çok iyi biliyor lennoxu hiçbir zaman yenemeyeceğini

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Lennox Lewisin esas kıyaslanması gereken isim zaten Vitali Klitschkodur.4 yıllık araya rağmen halen çok formda ve çok önemli boksörlere kök söktürmekte.Malesef Lennox Lewisle yaptıkları maç soru işaretleriyle dolu olarak yarım kalmıştı.

    YanıtlaSil
  7. @evander holyfield :
    lennox ve tysondan başkas hiç bir boksörün Wladimire karşı şansı yok bence

    YanıtlaSil