8 Temmuz 2011 Cuma

Lennox Lewis Wladimir Klitschko - David Haye Mücadelesi'ni Değerlendirdi



Geçtiğimiz cumartesi gecesi Wladimir Klitschko karşısında mağlup olmasını dolaylı yoldan ayak parmağına bağlayan David Haye hakkında vatandaşı Lennox Lewis değerlendirmelerde bulundu.


Lennox Lewis , Haye'in yağından yaşadığı sakatlık nedeniyle acı çekip çekmediği konusunda bir fikri olmadığını fakat böylesine büyük maçların atmosferi ve salgılanan adrenalinle birlikte bu acıların hissedilmeyeceğini söyledi.

David Haye in mağlubiyetinin esas sebebini yanlış taktik sergilemesine bağlayan eski şampiyon , David Haye'in yumruk mesafesine girememesi ve yeteri kadar risk almaması nedeniyle mağlup olduğunu düşündüğünü söyledi.

Wladimir Klitschko'nun performansını çok başarılı bulduğunu da söyleyen Lennox Lewis , Wladimir Klitscko'nun David Haye'in neler yapabileceğini çok iyi analiz ettiğini ve David Haye'i zorlanmadan mağlup ettiğini söyledi.

3 yorum:

  1. haye taraftarlarının mac hakemi ve wladimirin sarılmaları konusundaki söylemleri cok sacma sonucta mac almanyada hakemin wladimirden taraf olacagı az cok bilinelirdi ayrıca wladimirin sarılma olayı daha önceki maclarda da var dı buna önlem alması gereken hayeydi haye macın baslarında iyi olsada diğer roundlarda cok pasif kaldı galibiyeti hakeden aldı ayrıca sarılma konusunu elestirenler sadece boks dünyasında wladimir sarılıyormus gibi konusuyo ama lennox morrison ve tyson maclarında sarılmaktan yumruk attırmadı rakiplerine, hakeza joh ruiz vur sarıl vur sarıl bi daha sarıl taktiğiyle dövüşüyor muhammad ali de fraizer maclarında sürekli fraizer a sarılıyordu onlara gelince sarılma normal wladimire gelince yasak oluyor sarılma bir tek wladimirin yaptıgı iş değil hatta hayenin yenilgisinden hırsını alamayanlar fox spikerlerinden dem bile vurdu

    YanıtlaSil
  2. sadece wlad değildi kirli dövüşen haye de temiz dövüşmedi.lennoxta çok sarılır ve basardı aynen ama rakibi yumruk mesafesinden çıktığı zaman ve kontrolsüz girdiği zaman yapardı çoğu zaman ruiz fln direkt güreşir gibi dövüşürdü ama nedense en sevdiğim ağırsikletlerden.
    haye wlad maçı hakkında ben fazla konuşmak istemiyorum iyi olan rahat şekilde kazandı.Gönlüm haye i istiyordu ama olmadı olacağını da zannetmiyordum zaten.
    haye bugünün piyasasına göre iyi wlad gerçekten iyi haye e kaybetmesi sürpriz olurdu

    YanıtlaSil
  3. Bence David Haye taktik nedeniyle kaybetmedi.Wladimir Klitschko ondan çok daha üstün bir boksör.

    YanıtlaSil