18 Temmuz 2011 Pazartesi

Cumartesiden Öne Çıkanlar (top 5)



5 Numarada sürprizlerin ismi Maurice Harris'in IBF'in çok önem verdiği boksörlerden Derric Rossy'yi daha çok güreş taktikleri sergilenen karşılaşmanın12. raundda teknik nakavtla yenmesini değerlendirebiliriz.


4 Numarada WBO Cruiser Siklet Şampiyonu Marco Huck'un Arjantinli boksör Hugo Hernan Garay'ı 10. raundda nakavtla mağlup ederek kemerini 7. kez korumasını değerlendirebiliriz.

3 Numarada ise iki ingiliz Süper Tüy Siklet boksörün WBO Dünya Şampiyonluğu karşılaşmasını değerlendirebiliriz.Şampiyon Ricky Burns'le eski şampiyon Nicky Cook arasındaki karşılaşma Cook' un sakatlanması nedeniyle sadece 1 dakika 33 saniye sürdü ve İngiliz izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı.

2 Numarada Selçuk Aydın'la yaptığı olaylı karşılaşmadan hatırladığımız İngiliz Frankie Gavin'in vatandaşı Curtis Woodhouse'u 2-1 lik hakem puanlamaları sonucunda yenerek WBO Kıtalar arası şampiyonluk kemerini korumasına karşın gösterdiği vasat performans ve yaşattığı hayal kırıklığını değerlendirebiliriz.

1 Numara tabi ki önümüzde ki kasım ayında yarı welter siklet dünya şampiyonluğu için p4p kralı Manny Pacquiao ile dövüşecek olan Juan Manuel Marquez'in ünvan açı öncesi son karşılaşmasında Kolombiya'lıboksör Likar Ramos'u harika bir sağ kroşe ile ilk raundun 107. saniyesinde nakavt etmesini değerlendirebiliriz.
Bakalım JuanMa Pacman' karşı neler yapabilecek?

4 yorum:

  1. 4 Numarada IBF Cruiser Siklet Şampiyonu Marco Huck'un Arjantinli boksör Hugo Hernan Garay'ı 10. raundda nakavtla mağlup ederek kemerini 7. kez korumasını değerlendirebiliriz.

    IBF değil de WBO olacaktı burbur

    YanıtlaSil
  2. eyvallah abi kafa gitti valla sıcak çarptı plajda izleme ama maçı değcek bi numarası olmadı malesef

    YanıtlaSil
  3. pacman her türlü alırda ama maç güzel olur bence...

    YanıtlaSil