15 Temmuz 2011 Cuma

Tyson Fury : Önce Chisora Sonra Haye En Sonunda Wladimir Klitschko !!!



Ada boksunun parlayan  yıldızlarından Derek Chisora ile 23 Temmuz gecesi ringe çıkacak olan 2.06 lık Tyson Fury özel bir televizyon kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Karşılaşmanın galibinin Wladimir Klitschko ile ringe çıkacağı söylentileri üzerine karşılaşmayı kesinlikle kazanacağına inandığını , fakat Chisora'yı geçtikten sonraki hedefinin Wladimir Klitschko değil David Haye olduğunu açıkladı.


Wladimir Klitschko'nun saygı değer bir boksör olduğunu ve David Haye karşısındaki performansını kusursuz bulduğunu söyleyen Tyson Fury benzer bir taktikle Derek Chisora'yı nakavt edeceğini iddia etti.
David Haye'in Wladimir Klitschko karşısındaki performansını eleştirerek "Eğer ben olsaydım bir daha aynaya bakamazdım." dedi.
Wladimir Klitschko'nun David Haye'i yenerek gerçekten büyük bir şampiyon olduğunu tüm dünyaya kanıtladığını söyleyen Fury , her geçen gün kendisini geliştirdiğini ve kısa zaman sonra Wladimir Klitschko'yu mağlup edebileceğeni iddia etti.


David Haye'in Wladimir Klitschko hakkında maç öncesi davranışları ve söylediği sözlerin İngiliz Boksunu küçülttüğünü , David Haye'in söylediği sözler karşısında ringde adeta ezildiğini söyleyen Tyson Fury , bu tarz söylemlerin kendisinin tarzı olmadığını perşembe sabahının ilk saatlerinde Vladimir Radionovich Klitschko'nun ölümünden büyük üzüntü duyduğunu ve tüm Klitschko Ailesine baş sağlığı dileklerini iletti.

11 yorum:

  1. ben chisorayı yenebileceğinden bile şüpheliyim ama eğer gerçekten bu kadar centilmen biriyse helal olsun diyorum

    kendisini çok geliştirdiği de kesin zaten artık kendi yüzüne aparkat atmıyor

    YanıtlaSil
  2. madem bu kadar kendisine güveniyor bizim 23 temmuzu beklemekten başka çaremiz yok...

    YanıtlaSil
  3. şuan için değil ama ilersi için ben de çok güveniyorum fury ye yeterki bu yılllarda ard arda mağlubiyetler almasın

    YanıtlaSil
  4. 206 olması Wladimir Klitschko karşısında avantaj olabilir.Boy avantajı ortadan kalkınca Wladimir'in neler yapabileceği muamma

    YanıtlaSil
  5. Fury şuan bir marangoz tarafından işlenmeyi bekleyen kütük gibi.Açıkçası Froch un da ilk yılarını izlemiş biri olarak Fury den ilersi yıllar için çok ümitliyim ama şua n için bence Chisoraya bile dayanamaz.ngilterede son zamanlarda çok sükse yapmış büyük bir kesim Chisorayı nakavt edeceğini düşünüyor.Beklemekten başka çare yok şimdilik ama naparsa yapsın bana ne ilk mcdermott maçını ne de lendi suratına attığı kroşeyi unutturabilir.şobisi kuvvetli bir boksör ingilterede ama Chisorayı yenecekse hakkıyla yensin isterim mcdermott maçındaki gibi lobisiyle değil.
    Şimdiye kadarki maçlarında uzun boyunun avantajını çok iyi kullansa da yeknik açısından sınıfta kalmıştı umarım geliştirebilmiştir kendini
    Wlad konusunda da kendinden uzun bir boksöre karşı neler yapabileceğini izlemek dediğin gibi güzel olur ama unutmamak lazım ki WLad sadece boyuyla kazanan bir boksör değil.Çok teknik ve disiplinli dövüşen kolay yumruk almayan bir boksör.Bana göre Wlad ve Furynin adlarını yanyana anmak için şuan çok erken

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Fury'nin isminin Wladimir Klitschko ile yanyana anılması bile büyük bir başarıdır şuan için.1988 doğumlu birine göre çok iyi bir yer edindi kendisine.

    YanıtlaSil
  8. Kendisi de aynı şekilde düşünüyor zaten.

    Geçtiğimiz günlerde senin söylediklerinin hemen hemen aynısnı söylemiş İngiliz televizyonlarına.Vitali 40 Wlad 35 bense 23 yaşındayım diye başlayıp kardeşleri övüp kariyerinin ilerleyen yıllarında neler yabaileceği hakkında konuşmuştu

    YanıtlaSil
  9. Fury doğru dürüst bir yumruk atmadan maç aldı.Sanırım hakemler öyle istedi.Maçları hep Klışko kazandığı için bir değişiklik olsun istediler.


    YanıtlaSil
  10. Anthony Joshua, Anthony Joshua, Anthony Joshua, Anthony Joshua Anthony Joshua, Anthony Joshua, Anthony Joshua, Anthony Joshua, Anthony Joshua, Anthony Joshua Anthony Joshua, Anthony Joshua,

    YanıtlaSil