24 Temmuz 2011 Pazar

Cumartesiden One Cikanlar Top 5 (23 Temmuz)



Haftanin en onemli 5. olayi olarak gelecegin stari olarak degerlendirilmesine karsin ozel hayatinda yasadigi zor gunlerin ardindan bu yil ringlere geri donus yapan



James Kirkland in Nobuhiro Ishida maglubiyeti sonrasinda cikmis oldugu 2. karsilasmasinda rakibi Alexis Hlloros u 2. raundda maglup etmesini degerlendirebiliriz.

4 Numarada boks ringlerine yeniden geri donen k1 stari Virgil Kalakoda nin yari orta siklet gecici PABA sampiyonluk kemeri icin ringe cikmasini degerlendirebiliriy.Kalakoda , Daniel Dawson la berabere kalmisti.

Gectigimiz nisan ayinda Juan Manuel Lopez i maglup ederek buyuk bir surprize imza atan Meksika li boksor Orlando Salido nun Japon rakibi Kenichi Yamaguchi yi 11. raundda teknik nakavtla maglup etmesini 3 numarada degerlendirebiliriz.

2 Numarada Derek Chisora yi 117-112 117- 112 ve 118-111 lik puanlamalarla maglup ederek Ingiltere ve Birlesik Krallik agir siklet sampiyonluk kemerlerini beline takarak Wladimir Klitschko nun muhtemel rakipleri arasina adini yazdirmasini degerlendirebiliriz.

Cumartesi gecesinin en onemli olayi olarak ise tabi ki yari welter siklette WBA sampiyonu Amir Khan in IBF sampiyonu Zab Judah i 5. raundda  bel alti vurusla nakavt ederek WBA de super sampiyon kategorisine yukselmesi ve IBF kemerini de beline takmasini degerlendirebiliriz.
Amir Khan in profesyonel ringlerde cikmis oldugu 27 karsilasmada 18 i nakavtla olmak uzere 26 galibiyet ve 1 maglubiyeti bulunuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder