10 Temmuz 2011 Pazar

Dünden Öne Çıkanlar Top 3



3 numara olarak Super Orta Sikletin Andre Ward'la birlikte zirvesinde yer alan Romanya'lı Boksör Lucian Bute'un baştan aşağı domine ettiği karşılaşmada Fransız Rakibi Jean-Paul Mendy'yi 4. raundda nakavtla mağlup ederek kemerini korumasunı değerlendirebiliriz.



2 Numara olarak 12 raundluk yarı ortasiklet karşılaşmasında Amerika'lı eski şampiyon Paul Williams'ın Küba'lı Erislandy Lara'yı haksız puanlamalar sonunda mağlup etmesini değerlendirebiliriz.


1 Numarada ise İngiliz Super Star Ricky Hatton'ın ringlere dönmeme kararı yer alıyor.Aslen 7 Temmuz tarihinde yapılan bu açıklama bir çok boks sitesinden dün gece bildirildi.









2 yorum:

  1. bence yenemez 2sinin ortak özelliği iyi boksör olmaları 2sini ayıran özellik bute çok disiplinli ve iyi hazırlanan bir boksör ward o konularda çok sıkıntılı malesef ve biraz kirli dövüşen birisi.Ben açıkçası Ward u super orta ve yarı ağırda yenebilecek tek isimi uyuşturucu problemlerini atlatmış Dawson olarak görüyorum.O da Ward bu kafayla devam eder Dawson Steward la güzel bi uyum yakalarsa olabilir bana göre

    YanıtlaSil