4 Ağustos 2011 Perşembe

Oliver McCall'un Muhtemel Rakipleri



Geçtiğimiz aylarda vatandaşı Cedric Boswell karşısında hiç bir varlık gösteremeyerek menajerlerinin gözünden düşerek sözleşmeleri feshedilen Oliver McCall kendisine rakip bulmakta zorlanıyor.


Cedric Boswell karşısında kilosu nedeniyle yavaş kaldığını kabul eden McCall halen  çok sert yumruklara sahip olduğunu fakat üst düzey rakip bulmakta zorlandığını söyledi.

Daha önce puanla mağlup ettiği Franklin Lawrence'a maç teklif etse de Lawrence'ın buna sıcak bakmadığını belirten McCall ,kendisiyle dövüşmek isteyen önemli isimler arasında WBA'in 11. sırasındaki Kali Meehan ve WBC'nin 8 , WBO'nun 11. sırasındaki Chauncy Welliwer isimleri bulunsa da gönlündeki asıl ismin Britanya ve Birleşik Krallık Şampiyonu Tyson Fury olduğunu ve en kısa sürede teklif götürmeyi planladığını belirtti.









7 yorum:

  1. Mccalldan geçti artık Holyfield bile bitti demek yanlış olmaz

    YanıtlaSil
  2. tyson fury neden kabul etsinki bazı boksörler neden tadında bırakmayı bilmezlerki

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. boxrec 10 eylül tarihi için 15 20 sene önce saman alevi gibi parlayan bert cooperla ıbu kemeri için ringe çıkacağını ilan etmiş

    YanıtlaSil
  5. mccalla ilgili her platdformda farklı muhabbet dönüyor Damian Wills, kalii Meehan ve gerçek olmasına ihtimal vermesem de Chris Arreola gibi isimlerle bu yıl ringe çıkabileceği dedikodulkarı var

    YanıtlaSil
  6. mccall için bundan ilerisi görünüyor cebini doldurmaya baksın en fazla ibu ve yerel sampiyonluklara aday olabilir

    YanıtlaSil
  7. mccall yarin gece bu saatlerde damian willsle ringe cikacak

    YanıtlaSil