29 Ağustos 2011 Pazartesi

Floyd Mayweather Jr - Victor Ortiz 17 Eylül





Manny Pacquiao ile birlikte dünya boksunun zirvesindeki isim olarak gösterilen Amerika'lı boksör Floyd Mayweather Jr. yaklaşık 17 aylık aradan sonra 17 Eylül 2011 tarihinde Las Vegas'ta ringe çıkıyor.



Geçtiğimiz nisan ayında vatandaşı Andre Berto'yu adeta bozguna uğratarak WBC welter siklet dünya şampiyonluk kemerini beline takmayı başaran Amerika'lı Victor Ortiz'le karşılaşacak olan Mayweather'ın favori olarak çıkacağı karşılaşma sonunda ringden galip ayrılması halinde tüm gözler kasım ayındaki Manny Pacquiao  Juan Manuel Marquez karşılaşmasına çevrilecek.


.Victor Ortiz'in profesyonel kariyerindeki 33 karşılaşmada 22'si nakavtla olmak üzere 29 galibiyet , 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunurken , Floyd Mayweather Jr 25'i nakavtla olmak üzere profesyonel kariyerindeki 41 karşılaşmanın tamamından galip ayrılmayı başardı.

6 yorum:

  1. Ortizi beğenmeyen biri olarak Floyd un rahat kazanacağını düşünüyorum.TKo çıkabilir

    YanıtlaSil
  2. Floyd bir kaç gömlek büyük gelir Ortize artık Pacman Floyd maçı gerçekleşmeli

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle arkadan martinez le donaier de dahil oluyor yavaş yavaş ztn en iyi iddialarına bir an önce Floyd Pacman karşılaşması gerçekleşse de gerçek 1 numara kim görsek.Ezici çoğunluk Pacman desede ben Floyd kazanır olası bir maçı diyorum ama iddialı değilim kesinlikle.Ayrıca kalbim de kesinlikle Pacmanden yana olur.Bu maçlar gövde gösterisi maçı bnm için

    YanıtlaSil
  4. bana görede floyd alır gibime geliyor maçında güzel geçeceğini sanmıyorum...

    YanıtlaSil
  5. kazanmak için yapılan herşey mübahtır mantıgını gayet güzel işletiyor floyd acayip gıcıgıma gidiyor bu adam

    YanıtlaSil