21 Ağustos 2011 Pazar

Sergio Gabriel Martinez - Darren Barker 1 Ekim



Boks dünyasinin en önde gelen isimlerinden WBC Elmas Kemer sahibi Arjantin li boksör Sergio Gabriel Martinez 1 Ekim tarihinde New Jersey de Ingilz Darren Barker la karsilasacak.


Daha önce Andy Lee ve Julio Cesar Chavez Jr. la ringe cikacagi yönünde haberler cikmasina karsin Darren Barker la anlasan Sergio Gabriel Martinez in karsilasmayi kazanmasi halinde Filipinli boksör manny Pacquiao ile ringe cikmasi bekleniyor.



Arjantin li boksör Sergio Gabriel Martinez in profesyonel kariyerindeki 51 karsilasmada 26 si nakavtla olmak üzere 47 galibiyet 2 beraberlik ve 2 maglubiyeti bulunuyor.
Son olarak EBU ort siklet sampiyonluk kemerini beline takmayi basaran ve cikmis oldugu 23 karsilasmanin Ingiliz boksör Darren Barker ise 14 ü nakavla olmak üzere tamamini kazanmayi basarmis bir isim.


Karsilasma tarihi yaklasmasina karsin Sergio Gabriel Martinez in elmas kemerinin ortaya konup konulmayacagi ise halen kesinlesmedi.Son sözü WBC yetkilileri söyleyecek.

3 yorum:

  1. martinez manny ye göre daha hacimli pek mannynin martinezle ringe çıkacagını sanmıyorum

    YanıtlaSil
  2. ben im cevabım karşılaşmanın gerçekleşecegi siklete göre değişir mann mi martinez mi sorusunun cevabı ama Pacman olaganüstü dövüşüzor son 3 senedir bunu söylemeden yapaadım bu arada hoşgeldin wolki

    YanıtlaSil
  3. barkerın kazanması sanmıyorum

    YanıtlaSil