15 Ağustos 2011 Pazartesi

KingPin Polonya Basınına Açıklamalarda Bulundu





Geçtiğimiz yıl WBC ağırsiklet dünya şampiyonluk kemeri için Vitali Klitschko ile dövüşen ve 25 Haziran gecesi zayıf rakibi Harold Sconiers'i ilk raundda teknik nakavtla mağlup eden "KingPin" lakaplı Amerika'lı boksör Kevin Johnson Polonya basınına gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Gelecek aylarda kendisini dünya listelerinde ilk 10 sıraya taşıyacak rakiplerle karşılaşmak istediğini söyleyen Johnson, kimsenin kendisini durduramayacağını ve kesinlikle dünya şampiyonu olacağını iddia etti.

Klitschko kardeşlerden Vitali'yi daha iyi bulduğunu söyleyen Johnson , Vitali Klitschko karşısındaki ellerini yeteri kadar iyi kullanamadığı için karşılaşmayı kaybetmesine rağmen yüzünde en ufak çizik olmadan maçı tamamladığını , Vitali'nin de bi varlık gösteremediğini söyleyerek ilerleyen tarihlerde yapacağı olası bir rövanş karşılaşmasında Vitali Klitschko'yu yeneceğini ağır küfürlerle belirtti.

Tomasz Adamek'in Vitali klitschko'ya karşı kısa boyu ve zayıf fiziği nedeniyle fazla varlık gösteremeyeceğini düşündüğünü söyleyen KingPin , küçük kardeş Wladimir Klitschko'yu herkesin yenebileceği zayıf çeneliçerez bir rakip olarak tanımlarken ne Wladimir ne de Vitali Klitschko'nun kendisine sert yumruk isabet ettiremeyeceğini iddia etti.

Chris Arreola ile birlikte Amerika'nın en önemli ağır siklet boksörü konumunda bulunan Johnson Arreola'yı pek sevmediğini belirterek gündemdeki olası bir Wladimir Klitschko karşılaşmasında neler yapabileceğini bilmediğini ve Arreola'dan çok daha iyui olduğunu söyledi.

Boksa gerçek anlamda 17 yaşında başladığını belirten KingPin favori boksörlerinin sırası ile "Larry Holmes" , "Muhammed Ali" ve "Mike Tyson" olduğunu söyleyerek kariyerinin ilerleyen yıllarında bu boksörlerin seviyesine çıkmak istediğini belirterek sözlerini tamamladı.

5 yorum:

  1. sadece boksla ilgili kısımlarını yazdım biraz kendisini abartması haricinde mantıklı konuşmuş genel olarak

    YanıtlaSil
  2. biraz fazla abrtmış kendisini şu aşamada ne o nede bir başkası klıcshtko kardeşleri yenemez...

    YanıtlaSil
  3. yenilen pehlivan güreşe doymaz misali rövanş istiyor galiba

    YanıtlaSil
  4. Beyler ben Vitali klitschko hayranı olmama rağmen bu adamdan çok çekiniyorum.Vitaliye karşı varlık gösteremediği doğru ama Vitalininde tüm ataklarını kesmeyi başardı.Söylediği gibi ellerinide kullanabilirse tehlikeli olur

    YanıtlaSil
  5. ewet aydın savunması gerçekten muhteşem ama ellerini de genel olarak güzel kullansa da Vitaliye karşı hiç kullanamadı.Vitalideki tecrübe ve boy farkı çok fazla avantaj veriyor.Vitalinin her geçen gün geriye gittiğini düşünsem de rövanş olması halinde ilk maçın bir benzeri olacağını düşünüyorum ben

    Ayrıca yukarda yazdığım amerika nın arreola ile birlikte en önemli boksörü amerikadaki genel bir kanı ben kesinlikle katılmıyorum.Benim için amerikanın en önemli iki boksörü şuan çok formsuz olsa da chambers ve teknik kapasitesi vasatın çok altında olsa da thompsondır

    YanıtlaSil